Kort om os

Susanne
Susanne ejer kennel Lusati, hun tager de fleste beslutninger omkring hundene, vælger udstillinger, avl, nye hunde, tager på kursus og andre lignende ting.
Kenneth
Kenneth er den praktiske handymand hos kennel Lusati.
Han bygger fødekasser, lufter hunde, er pakæsel til udstillingerne, chauffør og støtter Susanne i alle situationer.
Lucas
Lucas er vores yngste, han er teenager og bor stadig hjemme, Vores to ældste børn er flyttet hjemmefra.

Hvem er vi

For  mange år siden købte vi en Karelsk bjørnehund, på udstillingerne i spidshundeklubben så vi så den fantastiske smukke Alaskan malamute og vi blev hurtigt enige om at sådan en måtte vi have. Der blev læst og talt med en masse mennesker omkring denne race og vi hentede en lille hvalp i Norge, desværre blev lykken kort, hvalpen spiste en sok og stod desværre ikke til at redde. Kenneth fandt kort tid efter et lille stueopdræt på Sjælland og vi kørte ned og kiggede, vi var enige om at vi kun skulle kigge, men der var en lille tyk dreng i kuldet som ikke var som de andre, Kenneth faldt pladask for den og det skulle senere vise sig at være en helt fantastisk lead, ( den hund der løber forrest og styrer i et slædehundespand) senere kom der to mutter mere til.

Gennem nogle år kørte vi konkurrence med hundene men der var ingen på dansk jord der kunne hamle op med vores spand, vi valgte derfor at satse på siberian husky som vi oplevede den samme succes med.

Gennem tiden har vi haft mange hunde og vi har haft 4 kuld hvalpe som blev solgt til andre slædehundefolk. Vi brugte meget tid på hundene ca. 1 time dagligt og 4-5 timer ekstra til træning om vinteren, på et tidspunkt havde vi 21 hunde.

For 4-5 år siden måtte vi skære ned på hundene da Susanne mistede sit arbejde, og begyndte at læse til social og sundhedshjælper og senere til social og sundhedsassistent, samtidig blev hun ramt af en diskusprolaps og dette gjorde at vi måtte stoppe med at have slædehunde.

For et par år siden ville Susanne gerne på udstilling og starte op med avl igen, vi brugte lang tid på at finde vores nye race og valget blev Welsh Corgi Pembroke, vi var enige om at det skulle være en mindre hund, den skulle have et super godt sind, være aktiv og rubust.

Det skulle så vise sig at det var meget svært at få en pembroke i Danmark, Susanne snakkede med nogle mennesker i DK, men valgte at søge til udlandet og heldigvis kunne det lade sig gøre hos kennel Siggens.

Hvis du vil se mere om os kan du se mere på lusati.dk

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Jannie Vigand | Svar 27.01.2021 11:38

Hej Susanne
Er der mulighed for at blive skrevet op til næste kuld? Er interesseret i Tæve hvalpe?

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.01 | 11:38

Hej Susanne
Er der mulighed for at blive skrevet op til næste kuld? Er interesseret i Tæve hvalpe?

...
22.10 | 16:18

Hej, er der mulighed for at blive skrevet op til næste kuld? Er interesseret i hvalpe i den røde farve mange tak’

...
09.09 | 20:05

send din e-mail til mig, Lusati@outlook.dk

...
09.09 | 09:49

Kan man blive skrevet op til de hvalpe som du forventer i foråret?

Mvh
Catharina Toft

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE